Fiatalos, dinamikus, geometriai elemek használata.

2019.08.05

Fiatal pár első, közös otthonuk megtervezése volt a feladatom. Kérésükre mai,  kortárs építészeti elemeket, színeket alkalmaztam. Munkáim során mindig a harmóniára és az egyediségre törekszem.

Szeretik az Olasz bútorokat, így a Minotti cég termékeit terveztem minden  helyiségbe. Nappali, konyha, étkező egy légtérben, mintegy 48 négyzetméteren helyezkednek el.

A konyhai rész különlegessége a padló és falburkolat, amit a Pocelanosa cég legújabb terméke Ares Dark Polished díszít. Nagy hangsúlyt fektettem a konyha megfelelő világítására és összhangjára. Mennyezetre modern, box kialakítású Nova Luce Profile Rieti lámpafejek kerültek, játékos elhelyezésükkel megvilágítják a konyhabútort és a teret is. A pult fölé került személyes kedvencem Nova Luce Palencia Led 5-ös függesztéke. Arany színe, nemes eleganciája és egyszerűsége jól illeszkedik a burkolat színéhez. A pult mellett kapott helyet egy modern kép, amit Nova Luce Clip falikarral világítottam meg. 

Étkező rész a konyhával szemben helyezkedik el. Szeretem használni a különleges geometriai formákat, így választottam étkező asztalnak Minotti Wedge kerek asztalt. Különleges lábformája egyedivé teszi az enteriőrt.

Asztal fölé Nova Luce Palencia kerek 5-ös függeszték került, hogy fokozzam a fény erejét, még tettem fel több Nova Luce Palencia 1-es függesztéket különböző magasságokban. Nappalit és az étkezőt egy térben álló, bioetanol kandallóval választottam el, üvegfalas megoldással. Így, mind a két helyiségrészből élvezhető a hangulata. Nappaliban található média falat,egyedi burkolatváltással oldottam meg , folytatólagosan tovább hoztam a konyhai burkolatot, majd egy falba süllyesztett Led világítással választottam el a következő fa burkolattól. Míg a  konyha és az étkező részben a kerek formák dominálnak, úgy a nappaliban kocka , minimál dizájnformákat választottam. 

Mindezekre nagyon ügyelve, hogy egyensúlyban legyenek egymással. Az álmennyezeti léptetés közép pontjába Azzardo Quadratus függeszték került, szembe a média falára Tv mellé pedig, Azzardo Quadratus fali lámpa. 

Technikai lámpának mennyezeten az étkezőben Azzardo Siro beépíthető fehér lámpát tettem, a nappali álmennyezeti részébe Azzardo Siro fekete / króm 3-as spotot használtam.

A sarokülő mellé elhelyezésre került egy Nowodvorski Eye Super állólámpa is.  Hálószoba a nappali részből nyílik, méretileg 20 négyzetméteres alapterületű. Egységességet megtartva, ezt is Olasz Minotti bútorokkal rendeztem be. 

Hálórészből leválasztva került kialakításra egy indusztriális hatású fekete fém keretes, üveglapos tolóajtóval elválasztott gardrób szoba. A gardrób szoba mennyezeti világítását Nowodvorski Straight Led mennyezeti  lámpával oldottam meg. 

Háló részbe Nowodvorski Profile sín rendszeren, Nowodvorski Profile Bit Plus lámpafejeket helyeztem el, különböző irányokba. Szeretem a lámpák sokoldalúságát és használhatóságát. Ágy két oldalára Nowodvorski Monaco függeszték és Nowodvorski Monaco asztali lámpa került. Fontos volt számomra a kényelem fokozására alkalmazott flexibilis lámpák elhelyezése, így kerültek fel TK Lighting Lagos loft stílusú lámpái. Sarokban alakítottam ki egy kis pihenő helyet Minotti Jensen foteljével, mellette a nappaliban is megjelenő Nowodvorski Eye Super álló lámpával. 

A falak burkolására itt is hangsúlyt fektettem, így alakítottam ki egy fa és márványlapos dekorációt, falba süllyesztett Led burkolatváltással. 

Összességében, egy mai kornak megfelelő, jövőbe mutató enteriőrt sikerült alkotnom megrendelőim legnagyobb örömére.

Tervező: KrisztaArtIroda:

6400, Kiskunhalas, Székely utca 5Tel.: 0620/9782295
Facebook: KrisztaArt
Instagram : KrisztaArt 

www.krisztaart.hu