Okos világítás Philips Hue

2019.08.02

Legismertebb okos megoldás a Philips HUE termékcsalád. Az Apple által kifejlesztett okos fényforrás és lámparendszer a jelenleg kapható legjobb rendszer!

A fényforrások Wifi alapon kommunikálnak melyhez szükség van egy úgynevezett Brige eszközre. A lámpatestekből és a fényforrásokból csoportokat hozhatunk létre. Előre beállított fényjátékokat vagy éppen zenével is vezérelhetjük a színeket. Emellett ébresztő funkció és több egyéb olyan designvilágítási lehetőségünk van mellyel meglephetjük vendégeinket.

A HUE termékcsaládban megtalálhatók az okos szalagok ezek kiegészítik a világításunkat és így a lakásunk minden részét vezérelhetjük. Akár a lámpatestről akár a rejtett világításról van szó.

Újdonság még hogy a termékcsalád része egy vezeték nélküli mozgásérzékelő amely bárhova elhelyezhető! Így vezetékezés nélkül a legoptimálisabb világítás alakítható ki! A Hue aplikáció lehetővé teszi, hogy személyre szabott világítási képet mentsünk el. Ébresztés funkció beállítható. Gyakorlatilag a legsokoldalúbb rendszer, amely ma kapható.

Alapszettet rendelhetünk 3 db fényforrással amelyeket később bővíthetünk több fényforrással. Beépített okos világításos lámpatesteivel egyedi megvilágításokat hozhatunk létre!

Árban a HUE termékek magasabb árkategóriát képviselnek, de messzemenőleg kihasználhatjuk a bennük lévő funkciókat!