Prolicht Ghost Bunga lámparendszer

2019.08.01

A GHOST vonzereje annak minimalizmusában rejlik: a szatén  diffúzor purisztikus és időtlen kialakítású. Az egész fényt körülveszi, és egyenletes fényeloszlást hoz létre. 

A tartó, egy nagyon keskeny alumínium gerinc, szinte láthatatlan. A fényforrás kerete beleolvad a háttérbe, és minden, ami megmarad, a legtisztább formájában könnyű.

A GHOST a legjobb választás az extravagáns formatervezésű kihívásokkal teli projektekhez. Függetlenül attól, hogy a függő vagy a felületre szerelhető LED-es változatot választja, a GHOST speciális csavarral látja el a megvilágított tereket, például atriumokat, előcsarnokokat és kiskereskedelmi területeket. 

Ezek a csöves lámpák ideálisak szokatlan világítási felszerelésekhez és inspirálják a kreatív megoldásokat. A két változat, a lekerekített BUNGA vagy a szögletes FINO rugalmasságot kínál a kivitelben. Mindkettő standard méretben vagy konfigurálható testreszabható rendszerként kapható. A színes végsapkák vagy koncentrált kiemelést, vagy harmonikus színsémát biztosítanak.

Forrás: https://www.prolicht.at/